checka in från 895 kr/natt inkl. frukost.

Boka vår vinterkampanj och upplev Best Western and hotel i Stockholm. Checka in från 895 kr/natt, frukost ingår givetvis. Erbjudandet gäller 18 december – 31 januari och när du bokar med rabattkoden PROMOAND.

Boka här!

det här ingår:

  • boende i dubbelrum för upp till två personer
  • frukostbuffé
  • tillgång till gym och bastu
  • Som medlem får du alltid bästa pris och andra förmåner

pris och bokning vinterkampanj:

  • Dubbelrum utan fönster 895 kr/natt
  • Dubbelrum med fönster 995 kr/natt

Bokningskod: PROMOAND
Bokas via: bestwestern.se

Du kan även kontakta oss genom att mejla/ringa:

E-post: info@andhotel.se
Telefon: 08-550 016 00

Villkor:
Erbjudandet gäller 18 december – 31 januari. Avbokas senast 16:00 på ankomstdagen. Begränsat antal rum, först till kvarn.

Om oss:

Att bo hos oss betyder avkoppling, utsökt mat, en god natts sömn och en hejdundrandes frukostbuffé. Hos oss bor du med gångavstånd till stadens puls och nöjen som shopping, museer, nöjen och nattliv.

Vill du stanna på hotellet kan du beställa något gott att äta och dricka i baren eller koppla av en stund i loungen. Loungen är en perfekt plats för både avkoppling, arbete och socialt umgänge. Här finns det gott om plats att läsa, jobba, ta en kaffe eller bara hänga med vänner och familj. Vi anordnar även regelbundna afterworks som sparkling thursday, fredags-dj och saturday aperitivo.

Så oavsett om du ska hälsa på släkt och vänner, unna dig en välförtjänt staycation eller upptäcka en ny stad så hoppas vi att du ska trivas hos oss!

Välkommen till Stockholm och Best Western and hotel.

boka här!