Best Western and hotel i långsiktigt samarbete med Ronald McDonald Barnfond

Vi på Best Western and hotel har i flera sammanhang stöttat familjer med svårt sjuka barn genom engagemang och bidrag till Ronald McDonald Barnfond.

I samband med fondens årliga välgörenhetsgala har vår fantastiska kollega, sommelier och kock Raymond Almert auktionerat ut unika mat-och vinupplevelser som bidragit med närmare 1,5 MSEK till Ronald McDonald Barnfonds viktiga arbete.

Vi ser långsiktigt på samarbetet och fortsätter att stötta Ronald McDonald Barnfond som en del av vårt samhällsengagemang.

Om Ronald McDonald Barnfond

Ronald McDonald Barnfond grundades 1990 och är en fristående ideell stiftelse vars ändamål är att stötta familjer med svårt sjuka barn. Verksamhetens arbete handlar framför allt om att erbjuda en hemlik och trygg miljö där familjer kan bo tillsammans under tiden då barnet vårdas på sjukhuset intill. Stiftelsen ger även bidrag till barnmottagningar som vill göra sina lokaler mer lekfulla och välkomnande. Ronald McDonald Barnfond har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer här.

Vi på and hotel är glada för samarbetet med Ronald McDonald Barnfond. Det känns fint att kunna bidra och göra skillnad för familjer som har det svårt, säger Raymond Almert”